Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΜυστήριο με Άδωνι & Αρναούτη

Μυστήριο με Άδωνι & Αρναούτη

Μυστήριο επικρατεί γύρω από μια σειρά αναρτήσεων της Μίνας Αρναούτη, συνοδευόμενες από φωτογραφίες της μέσα και έξω από το κτίριο που στεγάζεται το υπουργείο Υγείας.

Μάλιστα, το μοντέλο, το οποίο έχει επιδοθεί σε μία δικαστική μάχη με στόχο να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική εταιρία του αείμνηστου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, αναφέρει το όνομα του υπουργού Αδωνι Γεωργιάδη σε καποιες από αυτές τις φωτογραφίες.

Σύμφωνα σημερινό δημοσίευμα της Espresso, το μοντέλο έχει αναρτήσει φωτογραφία με την είσοδο του υπουργείου και μία γαλάζια καρδιά, γράφοντας: «δεν βλέπω καμία». Ενώ πιο κάτω, αναγράφεται η αινιγματική φράση: «το πρωινό πουλί τρώει το σκουλήκι».

Σε άλλο ποστ, η Μίνα Αρναούτη δημοσιεύει selfie μέσα στο ασανσέρ του υπουργείου, ενώ σε ένα τρίτο, εμφανίζεται να απολαμβάνει το μπάνιο της σε πισίνα, αναγράφοντας στη λεζάντα τη φράση: «Γεωργιάδη, με ακούς»;

Πιθανολογείται ότι η συχνή παρουσία του μοντέλου στο υπουργείο Υγείας, έχει να κάνει με την προσπάθεια να της αναγνωριστούν οι διατάξεις του νόμου για τη χορήγηση αναπηρικής σύνταξης, καθώς η ίδια έχει διαγνωστεί με αναπηρία μετά το δυστύχημα.

espressoi

Τα πιο σημαντικά