Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΣταύρος Μπαλάσκας για Αυγενάκη: «Δεν συλλαμβάνονται έτσι οι πολιτικοί, έχουν ασυλία»

Σταύρος Μπαλάσκας για Αυγενάκη: «Δεν συλλαμβάνονται έτσι οι πολιτικοί, έχουν ασυλία»

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής εξήγησε τη στάση του αστυνομικού στο συμβάν με τον Λευτέρη Αυγενάκη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Τους λόγους που ο αστυνομικός στο συμβάν του «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τον Λευτέρη Αυγενάκη δεν προχώρησε σε αναφορά του περιστατικού στην υπηρεσία του, εξήγησε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Μιλώντας στο MEGA, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής ανέφερε σχετικά με τον αστυνομικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει το συμβάν: Υπήρξε μια μνεία για τον αστυνομικό γιατί δεν ανέφερε το περιστατικό στην υπηρεσία του ως όφειλε, λόγω του ότι ο κύριος Αυγενάκης είναι κοινοβουλευτικός. Αφού ο κύριος Αυγενάκης είχε τα “μπουρίνια” του και ήταν ως μαινόμενος ταύρος μέσα στο αεροδρόμιο, εκλήθη ο αστυνομικός και ρώτησε τον υπάλληλο αν θέλει να υποβάλει μήνυση. Είπε όχι.

Ο αστυνομικός δέχτηκε μία άσχημη συμπεριφορά από τον κύριο Αυγενάκη. “Κάντε στην άκρη, έχω ασυλία, δεν μπορείτε να μου κάνετε κάτι”. Η ουσία είναι ότι δεν συλλαμβάνονται έτσι οι πολιτικοί, ιδιαίτερα οι κοινοβουλευτικοί. Έχουν την ασυλία τους. Για να καταγραφεί, θα πρέπει να γίνει μήνυση, ιδιαίτερα για τέτοια φραστικά επεισόδια και αντιπαραθέσεις τα οποία είναι, ποινικά, στον πάτο».




Τα πιο σημαντικά