Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΓυναίκα αστυνομικός στη Μύκονο έκλεψε χρυσή αλυσίδα από κρατούμενη μέσα στο τμήμα

Γυναίκα αστυνομικός στη Μύκονο έκλεψε χρυσή αλυσίδα από κρατούμενη μέσα στο τμήμα

Κάμερα του τμήματος την «έπιασε» να βάζει το χέρι της στην τσάντα της 63χρονης

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα κρατητήρια του Τμήματος Γενικής Αστυνόμευσης Τουρισμού Τροχαίας της Υ.Α. Μυκόνου.

Πρωταγωνίστρια του συμβάντος είναι μια υπαρχιφύλακας της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, η οποία συνελήφθη καθώς έκλεψε χρυσή αλυσίδα από γυναίκα κρατούμενη με καταγωγή από τη Συρία, η οποία βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος της το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

astynomos mykonos

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη η οποία είναι υπαρχιφύλακας και υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, «πιάστηκε» από κάμερα του τμήματος να βάζει το χέρι της στην τσάντα της 63χρονης γυναίκας και να αφαιρεί το κόσμημα.

mikonoscup

Η κλοπή έγινε αντιληπτή όταν έφθασε η στιγμή η κρατούμενη να αφεθεί ελεύθερη και να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα και διαπίστωσε ότι της έλειπε η χρυσή αλυσίδα.

Ενημέρωσε τους αστυνομικούς και όπως προέκυψε τελικά, η κλέφτρα δεν ήταν άλλη από την υπαρχιφύλακα η οποία και συνελήφθη από στελέχη του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων.

 

Τα πιο σημαντικά