Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΠαναθηναϊκός: «”Σταύρωνα” τα παλικάρια μας κάθε φορά που ετοιμάζονταν να βάλουν καλάθι»...

Παναθηναϊκός: «”Σταύρωνα” τα παλικάρια μας κάθε φορά που ετοιμάζονταν να βάλουν καλάθι» – Η viral γιαγιά που ξεμάτιαζε τους παίκτες

Την… viral γιαγιά των μέσω κοινωνικής δικτύωσης, την διάσημη πλέον κ. Καίτη Φουστέρη, η οποία σε πολλά βίντεο φαίνεται να… ξεματιάζει τους παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκού στον τελικό με τον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα Ελλάδας με σκοπό εκείνοι να παίξουν καλά, φιλοξένησε η Φαίη Μαυραγάνη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με θέα».

Viral έγινε η γιαγιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία σε πολλά βίντεο φαίνεται να… ξεματιάζει τους παίκτες μπάσκετ του Παναθηναϊκού στον τελικό με τον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα Ελλάδας με σκοπό εκείνοι να παίξουν καλά.

Δείτε το βίντεο:



Η κα Καίτη Φουστέρη μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με θέα», και ανέφερε πως είναι 76 ετών και υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό από 10 χρονών, όπου πήγαινε στους αγώνες με τα 4 αδέλφια της. «Εμείς γεννηθήκαμε στα Ιλίσια, έχω 4 αδέλφια αγόρια. Με έπαιρναν μαζί τους στον Παναθηναϊκό, πλέον ξέρω να πάω και με κλειστά μάτια» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το… ξεμάτιασμα, η κα Καίτη είπε πως «να σας πω την αλήθεια ξεμάτιασα και τις 2 ομάδες όταν μπήκα μέσα, για να τα πάνε καλά. Στη συνέχεια σταύρωνα τα παλικάρια μας, τα παιδιά του Παναθηναϊκού, κάθε φορά που ετοιμάζονταν να βάλουν καλάθι, και έλεγα η Παναγιά μαζί σας. Μόλις έμπαινε το καλάθι, σταματούσα. Νομίζω ότι βοηθάει, όταν παρακαλάς με την καρδιά και την ψυχή σου την Παναγία, εκείνη σου κάνει το χατίρι».

Τα πιο σημαντικά