Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024
PlusΜαθεύτηκε όλη η λυπηρή αλήθεια για τον καμένο ηλικιωμένο στα Άνω Λιόσια...

Μαθεύτηκε όλη η λυπηρή αλήθεια για τον καμένο ηλικιωμένο στα Άνω Λιόσια – Ο γιος του τα είπε όλα

«Δεν είχα λεφτά για κηδεία του πατέρα μου και τον έκαψα» είπε ο γιος του στην αστυνομία

Ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα – Βρέθηκε δίπλα στη σορό του πατέρα του και είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε χρήματα για να τον θάψει – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ο ηλικιωμένος πατέρας ο οποίος έπασχε από άνοια, βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο σπίτι του, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γιος τον κλείδωνε συχνά στο σπίτι, λόγω της ασθένειάς του.

Σήμερα οι γείτονες ανησύχησαν και αφού δεν πήραν απαντήσεις από τον γιο του για το που είναι ο πατέρας του, κάλεσαν την αστυνομία, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με ένα μακάβριο θέαμα.

eee 1 1024x771 1

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο γιο είπε στους αστυνομικούς, πως αυτός έκαψε τον πατέρα του, επειδή δεν είχε λεφτά να κάνει την κηδεία του. Η σωρός του άνδρα φαίνεται να είχε απανθρακωθεί πριν δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του νεκρού φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και η επικοινωνία με τους αστυνομικούς που τον εξετάζουν είναι δύσκολη.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει αν ο άνδρας δολοφονήθηκε από τον γιο του, ο οποίος να σημειωθεί πως φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ή αν πέθανε και στη συνέχεια ο γιος του θέλησε να κάψει τη σορό του.

liosia 1

Τα πιο σημαντικά