Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024
celebritiesΜελέτης Ηλίας: «Πάω στο σούπερ μάρκετ και ντρέπομαι να κοιτάξω τις προσφορές...

Μελέτης Ηλίας: «Πάω στο σούπερ μάρκετ και ντρέπομαι να κοιτάξω τις προσφορές επειδή με βλέπουν στην τηλεόραση»

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε ο Μελέτης Ηλίας, το απόγεμα της Τετάρτης (15/5), μιλώντας για όλους και για όλα.

Ο ηθοποιός αρχικά, δήλωσε πως πολλές φορές ο κόσμος που γνωρίζει ότι μένει στο Μενίδι, απορεί, καθώς πιστεύει ότι θα μπορούσε να μείνει σε μία καλύτερη περιοχή, αναλογιζόμενος ότι λαμβάνει αρκετά χρήματα κάθε μήνα από τη δουλειά του.

«Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο κεφάλαιο, γιατί ο κόσμος το παρεξηγεί καμιά φορά. Πηγαίνω τα παιδιά μου στις δραστηριότητές τους και μου λέει ο κόσμος “εσείς, εδώ μένετε στο Μενίδι;”. Ναι, εδώ μένω», είπε.




Στη συνέχεια, με αφορμή την ερώτηση αυτή, μίλησε για τις απολαβές στον χώρο του. «Έχουν την εντύπωση ότι οι ηθοποιοί είναι κάτι ζάπλουτοι που έχουν βγάλει πολλά λεφτά. Κι εγώ αυτό πίστευα κι όταν πήγα σε μια δουλειά να μιλήσω για τα οικονομικά -μετά την εποχή της κρίσης-, άκουσα την αμοιβή και τους είπα “γεια σας, αυτά βγάζω και στο θέατρο, δε χρειάζεται να δουλέψω στην τηλεόραση”. Είναι σαν να ακούς 100 και να παίρνεις 2. Ήταν τέτοια η διαφορά», ανέφερε.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε τι νιώθει αρκετές φορές όταν τον βλέπουν να κοιτά τις εκπτώσεις. «Είναι αυτό που πας στο σούπερ μάρκετ και ντρέπεσαι να κοιτάξεις τις εκπτώσεις, τις προσφορές. Αυτό έχει όντως 30%; Εσύ; Το έχω νιώσει γιατί μένω και σε περιοχή που το νιώθεις έντονα αυτό. Γιατί “εσύ είσαι ο Μελέτης Ηλίας που σε βλέπω στην τηλεόραση. Σε είδα στη Νάνσυ και στον Θανάση με το πουκαμισάκι”», είπε γελώντας ο Μελέτης Ηλίας.

Και συμπλήρωσε: «Κατ’ αρχάς, εγώ στο θεατρικό κομμάτι έζησα απίστευτες στιγμές. Εγώ από τα 23 μου μέχρι τα 28 μου, στην πιο τρυφερή μου ηλικία, γύρισα όλον τον κόσμο».


Τα πιο σημαντικά