Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΣuνταρακτική αποκάλuψη για το διαζύγιο της Τατιάνα Μπλάτνικ και του Νικόλαου

Σuνταρακτική αποκάλuψη για το διαζύγιο της Τατιάνα Μπλάτνικ και του Νικόλαου

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τρίτο πρόσωπο διέλυσε τον γάμο της με τον Νικόλαο – Όλη η αλήθεια – Τι έκανε όταν το έμαθε, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει

Η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ έζησαν 14 χρόνια ως παντρεμένοι, έχοντας δημιουργήσει πολύ όμορφες αναμνήσεις. Το τελευταίο διάστημα, όμως, φαίνεται πως υπήρξε σημαντική ρήξη στη σχέση τους, η οποία τους οδήγησε και στο διαζύγιο. Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, παραμένουν φίλοι παρόλα αυτά.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας “Απογευματινή” όμως, αναφέρει πως η αιτία χωρισμού τους δεν είναι απλώς η ασυμφωνία χαρακτήρων, αλλά υπάρχει κάτι πιο βαθύ. Πηγές της, συγκεκριμένα, αναφέρουν πως υπήρξε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. Μάλιστα η ίδια δεν πήγε στο γάμο της αδελφής (επέλεξε να πάει για ορειβασία) του Νικόλαου διότι είναι ακόμη πολύ πληγωμένη.  

Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Μπλάτνικ – Γλύξμπουργκ

Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο αναφέρουν πως οι δυο τους ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο, με εκείνη να έχει φύγει από το σπίτι πολύ πριν ανακοινωθεί το διαζύγιο, έχοντας νοικιάσει ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

Η εφημερίδα εξηγεί, βέβαια, πως όταν έμαθε για την απιστία, έσπευσε για στήριξη στη μητέρα και τον αδερφό της, χωρίς να υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για όλο το παρασκήνιο. Πάντως, κανείς τους δεν επιβεβαιώνει αυτό το δημοσίευμα, μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να θέλουν να δώσουν έκταση και να συζητηθούν παραπάνω.

Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτός είναι ο λόγος που απουσίαζε από τον γάμο της Θεοδώρας με τον Μάθιου Κουμάρ

Αν και ήταν καλεσμένη στον γάμο της Θεοδώρας και του Μάθιου Κουμάρ η Τατιάνα Μπλάτνικ προτίμησε να μην παραστεί στο χαρμόσυνο event

Η πρώην σύζυγος του Νικόλαου διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ωστόσο είχε άλλα σχέδια για εκείνη τη ημέρα.

Το πρωί του Σαββάτου, η Τατιάνα Μπλάτνικ γνωστοποίησε την ανάβασή της στο Μύτικα. Η ίδια μοιράστηκε με τους followers της σχετικά στιγμιότυπα στο Instagram, από την προετοιμασία αλλά και τη συναρπαστική ανάβασή της.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ μάλιστα γράφει: «Όλοι έχουμε τα δικά μας βουνά που θέλουμε να ανεβούμε στη ζωή μας. Επιτέλους θα ανέβω ένα βουνό που περίμενα να το ανέβω εδώ και χρόνια, τον Όλυμπο». Η Τατιάνα Μπλάτνικ ανέβηκε στην υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου στα 2.918 μέτρα αλλά έχασε τον γάμο της χρονιάς!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

1100 23dce9e2 fd80 42bd 8daf 7be72b27983c 1100 bde4d037 c0d2 4e2d bbb7 8539445becd5

Τα πιο σημαντικά