Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024
διεθνήΤραγωδία στην Ινδία: 6 νεκpοί και 17 τραuματίες σε τροχαίο με σχολικό...

Τραγωδία στην Ινδία: 6 νεκpοί και 17 τραuματίες σε τροχαίο με σχολικό λεωφορείο, μεθuσμένος ο οδηγός

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ινδία, όταν σχολικό λεωφορείο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και ανατράπηκε, σήμερα, Πέμπτη, κοντά στην πόλη Κανίνα, στο κρατίδιο Χαριάνα, με τουλάχιστον έξι μαθητές νεκρούς και άλλους 17 τραυματισμένους.

Μεθυσμένος ο οδηγός που οδηγούσε το σχολικό λεωφορείο και προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα

indiabus

Ο οδηγός του λεωφορείου οδηγούσε μεθυσμένος και είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, υπογράμμισε εκπρόσωπος της αστυνομίας, μιλώντας στο δίκτυο NDTV.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του εν λόγω δικτύου δικτύου, η αστυνομία δέχθηκε καταγγελία για τον μεθυσμένο οδηγό, περίπου μισή ώρα πριν συμβεί το τροχαίο δυστύχημα.

indiabus2

Μάλιστα, ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει, αλλά βρέθηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη, ενώ οι Αρχές διαπίστωσαν ότι το πιστοποιητικό επαγγελματικής επάρκειας για την οδήγηση λεωφορείου είχε λήξει έξι χρόνια πριν.

1712819411 5676

Η είδηση του τροχαίου δυστυχήματος έχει βυθίσει στο πένθος την πόλη
«Όλοι στην Κανίνα έχουν συγκλονιστεί εξαιτίας του θανάτου αθώων παιδιών. Κλείσαμε τα μαγαζιά μας σε ένδειξη πένθους, στον απόηχο αυτής της τραγωδίας», επεσήμανε ένας καταστηματάρχης, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

20240411 66184a3c8af9f

india school bus

Τα πιο σημαντικά