Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2024
ΕλλάδαΒασίλης Καρράς - Η Ρούλα Κορομηλά λέει «αντίο»: «Απόψε Βασίλη, κάνει ο...

Βασίλης Καρράς – Η Ρούλα Κορομηλά λέει «αντίο»: «Απόψε Βασίλη, κάνει ο παράδεισος ρεβεγιόν μαζί σου»

Ο Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 24/12 το απόγευμα και όλος ο καλλιτεχνικός κόσμος έχει βυθιστεί στο πένθος. Όλοι έχουν να θυμηθούν στιγμές με τον μεγάλο τραγουδιστή και δημιουργό. Η Ρούλα Κορομηλά με την πρόσφατη ανάρτησή της αναπόλησε τα Χριστούγεννα που έχει περάσει με τα τραγούδια του και τον ίδιο που έδινε πάντα το παρών στο ρεβεγιόν της στην τηλεοπτική οθόνη.

Η Ρούλα Κορομηλά θυμάται τα Χριστούγεννα που πέρασαν μαζί με τον Βασίλη Καρρά την εποχή που το show «Μπράβο» έκανε θραύση σε κάθε προβολή του.

Η παρουσιάστρια έγραψε για τον Βασίλη Καρρά: «Χριστούγεννα στο Μπράβο χωρίς τον Βασίλη Καρρά δεν έγιναν ποτέ. Πάντα εκεί, ευγενικός, καλόκαρδος, ευαίσθητος και δοτικος σε όλο τον κόσμο. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας, τις συμβουλές, τα γέλια στα παρασκήνια, την λαχτάρα του με με βλέπει χαρούμενη, την στήριξη κάθε φορά που τον είχα ανάγκη να βγει στην εκπομπή. Απόψε Βασίλη, κάνει ο παράδεισος ρεβεγιόν μαζί σου».

Δημοσίευσε ένα βίντεο από ένα ρεβεγιόν Χριστουγέννων που πέρασαν μαζί στο πλατό της ψυχαγωγικής εκπομπής της, αναφερόμενη στο μεγάλο κενό που αφήνει η απώλειά του.

Δείτε τη δημοσίευση:

Τα πιο σημαντικά